Contact...

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met FRAAI Textiel & Restauratie:

(Aanbevolen) Het gemakkelijkst is het invullen van ons contactformulier. Dit wordt per e-mail naar ons verzonden. U krijgt zo snel mogelijk een e-mail terug of eventueel een telefonische reactie. Om naar het contactformulier te gaan klikt u hier.

U kunt ook een gewone e-mail sturen. Ook hierbij krijgt u natuurlijk zo snel mogelijk een reactie. Maar door het gebruiken van het contactformulier bent u er zeker van dat u geen belangrijke gegevens vergeet. Het e-mailadres is: sandra@fraaitextiel.nl.

Om het adres gemakkelijk aan uw (Outlook) adresboek toe te kunnen voegen, kunt u hier alle adresgegevens als vCard bestand downloaden.

U kunt bellen. Eventueel kunt u ook via het contactformulier FRAAI verzoeken om telefonisch contact met u op te nemen. Het telefoonnummer is: 06-28654905.

Langskomen in ons atelier in Lelystad is alleen mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u één van de bovenstaande contactopties gebruiken.

Voor welke optie u ook kiest, als u een offerte aan wilt vragen, verzoeken wij u bij de beschrijving van het werk zo specifiek mogelijk te zijn. FRAAI zal altijd contact met u opnemen om de details van het werk te bespreken voordat u een conserveringsvoorstel en/of kostenraming ontvangt.